Skip to main content

Camisas, blusas y accesorios estampados made in Barcelona

Un divendres quan surts de la feina, un àpat amb els amics, un dia a la platja. Això és Brava. Una imatge de la nostra ciutat, Barcelona, cosmopolita y transgressiva, però amb fortes tradicions. Volem sorprendre’t amb cada detall i fer-te sentir únic, per això els nostres estampats son exclusius i diferents. Ens diferenciem de la resta perquè nosaltres som creatius, inconformistes i atrevits. Brava, a més a més, es diferencia per una gran aposta per el fairtrade, essent aquest un dels seus distintius. Totes les camises estan confeccionades amb cotó 100% certificat per Made in Green.

WEB

No és només un got, és una eina de tast

El got IPA de Spiegelau està dissenyat per mostrar els perfils aromàtics, complexos i seductors de les llupolades cerveses americanes, mantenir la corona escumosa, millorar el sabor i la sensació en boca i presentar una còmoda obertura per assaborir cada cervesa.
Per La Fira fem servir una versió més petita del mateix got, adaptada al format de festival, més pràctic i còmode per fer tastos, però conservant la qualitat del cristal i l’espectacular.

WEB

Pagos instantáneos con el móvil

Verse és una aplicació que permet compartir pagaments des del mòbil de forma instantània, senzilla i sense comissions de cap tipus. No només és possible pagar i rebre diners en el temps que es triga a enviar un SMS, sinó que també permet crear esdeveniments i gestionar pagaments en comú.

WEB