Skip to main content

LA FIRA 2021

Benvinguts a la 9a edició de La Fira de cerveses artesanes de Poblenou

La Fira d’enguany canvia i s’adapta als nous condicionants que imposa la situació sanitària que de sobres coneixem. No serà possible celebrar la mega-festa de la cervesa que any rere any hem construït i gaudit entre tots, però sí que podrem gaudir de la millor cervesa, els DJs amb més ritme i les excel·lents propostes gastronòmiques que fan de la Fira la major festa cervesera de Barcelona.

Espais

Aquesta novena edició se celebrarà els dies divendres 16 i dissabte 17 de juliol (aquest any no hi ha festa el diumenge) i, per normativa de l’Ajuntament, La Fira es divideix en dos espais: Exposició i Degustació.

L’espai d’Exposició és d’entrada lliure, i en ell hi trobareu els estands de les 20 cerveseres participants, podreu conèixer als Brewers, i comprar cerveses (per emportar, fredes!)

L’espai de Degustació és d’aforament restringit (450 persones), i és on aniran els rius de cervesa. Les 20 cerveseres participants (més cerveseres rotatives convidades !!) estaran al comandament de les aixetes perquè pugueu provar totes les seves novetats i les foodtrucks s’encarregaran que no passem gana durant l’esdeveniment. La música, com sempre, a càrrec de Miguelito Superstar i la seva selecció top de DJs!

Sessions

Per assegurar-nos que tothom pugui gaudir d’aquest espai, dividirem els dies en sessions:

Divendres:
Sessió verd: de 16:00 a 19:50
Sessió vermella: de 20:00 a 00:00

Dissabte:
Sessió blanc: de 12:00 a 15:50
Sessió taronja: de 16:00 a 19:50
Sessió blau: de 20:00 a 00:00

Passe VIP (rosa): accés a totes les sessions, amb entrada i sortida lliure del recinte en qualsevol moment.

Si vols venir a la Fira més de 4 hores, pots comprar entrades per a diferents sessions consecutives (en aquest cas no hauràs d’abandonar el recinte entre sessions). Recorda que no es pot sortir del recinte i tornar a entrar en la mateixa sessió, llevat que disposis del passe VIP (rosa)

Prevenda d’entrades

Ja pots comprar les teves entrades!

TICKETS

Cerveseres

En breu començarem a anunciar les cerveseres participants. Segueix-nos en les nostres xarxes socials per no perdre’t cap detall d’aquesta 9a edició de La Fira!

Ubicació

Rambla de Poblenou / Passeig Calvell (Parc del Poblenou)

Metro Linea 4 (Poblenou / Llacuna).

Bus 6/26/36/H14/H16/V27