Entrades La Fira 2021

Aquí podràs comprar les entrades per a la 9a edició de la Fira de cerveses artesanes del Poblenou. Si us plau, llegeix atentament les condicions d'accés i ús de les instal·lacions, així com els detalls sobre el que inclou cada tipus d'entrada.

IMPORTANT: Per raons de gestió d’aforament, si abandones el recinte no  podràs tornar a entrar (a no ser que tinguis entrada VIP).

Si tens entrades per a diferents sessions i abandones el recinte, hauràs d’esperar fora a què comenci la següent sessió per a la qual tens entrada.

Seguint la normativa vigent, la consumició s’ha de fer en les taules.

No es pot entrar al recinte amb menjar o begudes.

Els menors d’edat podran entrar gratis a la sessió blanca (dissabte de 12 a 15:50 hs) acompanyats d’un adult. A la resta de sessions no podran entrar menors.

Per facilitar el rastreig davant de possibles brots de COVID19, la normativa ens exigeix que registrem el nom, email i número de telèfon dels assistents.
Les teves dades personals NO seran usades per a cap altre fi ni cedides o vendudes a cap empresa o entitat.

Sessions i entrada VIP

ENTRADES

Totes les entrades (excepte la primera sessió de dissabte) costen 20 euros. Inclouen un got especial de degustació (IPA Glass de Spiegelau) i 13 fitxes per consumir begudes i / o menjar.

La primera sessió de dissabte (de 12:00 a 15:50) costa 10 euros i inclou 5 fitxes. En aquesta sessió es permet l’entrada gratuïta de menors acompanyats (veure apartat MENORS)

ENTRADA VIP

L’entrada VIP costa 100 euros i inclou:

• entrada a totes les sessions, amb possibilitat d’entrar i sortir en qualsevol moment del recinte.

• 70 fitxes per consum de begudes i / o menjar.

• got especial de degustació (IPA Glass de Spiegelau).

FITXES

El consum dins de l’recinte es farà amb fitxes. Cada tipus d’entrada inclou un nombre de fitxes que poden usar-se per consumir begudes o menjar. Podràs comprar més si ho necessites, tant a l’entrar com a dins de l’recinte. Les fitxes sobrants no es retornen.

MENORS

Els menors de 18 anys tenen accés gratuït si van acompanyats d’un adult, només en la primera sessió del Dissabte 17, de 12:00 a 15:50 hs. (màxim un menor per cada adult). En cap cas podran consumir alcohol (dins del recinte podran comprar aigua i refrescos)

Si tens qualsevol dubte o consulta escriu-nos a info@lafiradelpoblenou.com

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available